Termeni si conditii


Termeni de utilizare

Utilizarea acestui website rezulta in acordul dumneavoastra fata de acesti termeni si conditii.

Site-ul www.vidoci.ro poate contine linkuri spre alte pagini de pe internet, care nu se afla in proprietatea Vidoci. Nu ne asumam raspunderea pentru continutul si interactiunea dumneavoastra pe aceste pagini.

Folosirea acestui website este gratuita. Desi este o pagina de prezentare a studioului Vidoci, scopul sau este de a-si informa clientii, colaboratorii si publicul larg despre activitatea noastra.

Toate datele existente pe acest website sunt furnizate doar cu caracter informativ. Aceste date nu se constituie intr-o oferta de vanzare, nu constituie in produs in sine si nu poate fi utilizat cu scopul de a obtine avantaje materiale (din investitii sau alte surse). Desi Vidoci Romania depunde eforturi pentru ca informatia prezenta aici sa fie de actualitate, pot exista erori de redactare sau de alta natura.

Vidoci.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru aceste erori si nu va putea fi tras la raspundere din cauza continutului, de orice natura. Nu suntem responsabili pentru deciziile pe care le-ati luat in urma vizitarii acestui site. Nu suntem obligati sa anuntam vizitatorii despre eventualele greseli aparute in text, nici sa ii informam in legatura cu schimbarea acestor termeni si conditii.

Vizitati aceasta pagina in mod periodic pentru a fi la curent cu schimbarile suvernite in termenii de utilizare ai Vidoci.ro.