FAQ


Ce este un studio de Video Chat?
In principiu, un spatiu privat de lucru. Sunt incinte private, confortabile, unde ne desfasuram activitatea de video chat. Studiourile pun la dispozitia modelelor toata informatia necesara si cele mai performante echipamente.
De ce am nevoie?
Din punct de vedere tehnic, de nimic. Din punct de vedere profesional, dupa ce primesti toate sfaturile de care ai nevoie, totul depinde doar de tine.
Oferiti si imbracamintea specifica?
La inceput vei purta propriile tinute. O data ce ne-am lamurit ca doresti sa stai alaturi de noi, te putem ajuta sa-ti cumperi tot ce-ti trebuie – atat financiar, cat si cu sfaturi
Cazarea este inclusa?
Exista posibilitati. Toate detaliile se discuta la interviu.
Pot sa blochez anumiti clienti sau toti clientii dintr-o tara?
Desi nu recomandam, se poate. Setarile din partea de administrarea a platformei pe care ti-o punem la dispozitie, prevede blocarea unor clienti sau chiar a unui intreg stat. Confidentialitatea tine doar de tine.
Exista cineva in studio care sa-mi raspunda la eventuale intrebari?
Bineinteles, mai ales la inceput de drum, vei fi calauzita pas cu pas. Suntem aici pentru veniturile tale, implicit ale noastre. Apreciem munca pe care o faci si te ajutam sa obtii performante.
Ce se intampla daca nu imi place
Tine doar de tine. Din punctul nostru de vedere, o strangere amicala de mana este suficient. Vei fi la zi cu toate platile.
Care este programul?
Preferam 7-8 ore pe zi, insa daca apar eventuale probleme, ai timp sa le rezolvi. Ideal este sa stai 8 ore pe zi, incluzand aici timpul de care ai nevoie pentru a te pregati: machiaj, coafor, tinuta adecvata. Programul se rediscuta la interviu. Studentele au mai mult timp liber la dispozitie in sesiune!
Cati bani castig in prima luna?
Oricat, de la 7-800 de dolari, la 1.500 de dolari. Conditia este sa asculti cu atentie sfaturile colegelor/colegilor. Nu exista limita superioara de castiguri.
Care este varsta limita?
Nu poti fi un model de video chat daca nu ai implinit 18 ani. Nu exista limita superioara, insa aspectul fizic general trebuie sa fie placut. Asa cum am mai precizat pe pagina principala, exista o categorie de clienti pentru fiecare tipologie sau personalitate de model.
Va cunoaste cineva identitatea mea reala?
Niciodata. Nici nu iti recomandam sa o divulgi. Identitatea ta reala o stim doar noi si o poti impartasi, daca doresti, in studio. Clientii paginilor de web chat nu au acces la date personale, ci doar la un nickname pe care ti-l poti singura alege.
Trebuie sa arat ca un super model?
Nu. Desi aspectul fizic este apreciat, personalitatea si felul in care interactionezi cu clientii sunt trasaturile care vor genera cele mai multe venituri.