Ce oferim


De la spatiul generos si intim, la trainingul pentru o activitate de succes si la aparatura de ultima generatie, oferta Vidoci Web Chat Studio a fost conceputa cu gandul la modelele noastre.

Fiecare camera este mobilata adecvat si este echipata cu tot ce aveti nevoie pentru a performa. Spatiul de lucru este crucial si trebuie sa va faca sa va simtiti cat mai confortabil. Camerele de video chat sunt investitiile cele mai valoroase, echipamente sofisticate cu menirea de a oferi clientilor cele mai bune experiente.

Studioul dispune de o bucatarie in care va veti simti ca acasa. Bautura, fie ca este vorba despre racoritoare, ceai sau cafea, este intotdeauna la indemana – ceaiul si cafeaua este din partea casei. Avem posibilitatea de a comanda mancare, printr-un sistem de catering, la preturi competitive. Baia este dotata cu sauna, facilitate absolut gratuita pentru modelele ce aleg sa lucreze cu noi.

Colegele sunt sociabile, un grup pestrit dar interesant, de la care puteti invata multe si cu care puteti impartasi toate experientele voastre de viata. De altfel, studioul video chat Vidoci a fost baza multor prietenii de lunga durata.